Paks II ellen demonstrál Bécsben a Greenpeace

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Atomjellel ellátott hordókból építettek 4 méteres piramist a bécsi kancellári hivatal előtt a Greenpeace-aktivisták kedden. A zöld szervezet azt üzeni a Bécsbe látogató,  Sebastian Kurz osztrák kancellárral találkozó Orbán Viktor magyar miniszterelnöknek, hogy "állítsa le a nemcsak Magyarországra, de a környező országokra is veszélyt jelentő kockázatos, drága és felesleges Paks II beruházást. Cím feletti kép: MTI /  Koszticsák Szilárd

Fotó: Greenpeace FB

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.