Többen szeretnének kormányváltást, mégis legyőzhetetlennek látják a Fideszt

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Az szavazók 47 százaléka szerint nem győzhető le a Fidesz a tavaszi országgyűlési választásokon, derült ki az Index által publikált felmérésből. A Závech Research ezerfős mintán készült közvélemény-kutatása szerint 

  • egy picivel többen szeretnének kormányváltást, mint azt hogy maradjon a kormány. (40 százalék vs. 38 százalék)
  • A jelenleg párt nélküliek 30 százaléka szeretne váltást, míg 15 százalék maradáspárt, többségük, 55 százaléknak nincs még kialakult véleménye.
  • A párt nélküliek csak 21 százaléka szerint legyőzhető a Fidesz, harminc százalék szerint nincs esély, míg a többség, 49 százalék nem tudja.

A felmérés szerint továbbra is a Fidesznek a legelszántabb a tábora. A teljes népességre vetítve

17 százalék a teljesen biztos kormánypárti voksoló.

Őket a jobbikosok követik, öt százaléknyian.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.