A fideszes jelölt melletti kampányrendezvénnyé vált a tiszaszigeti nemzetközi sakkverseny díjátadója

politika
2018 január 31., 13:18
comments 112

Tiszaszigeten megrendezték a Tisza-Maros Szög Nemzetközi Nyílt Sakkcsapatversenyt, a nemzetközi sakkversenyre idén 19 csapat nevezett, köztük belgrádi, zentai és magyarkanizsai csapatok is.

A Szeged.hu arról írt, hogy a verseny díjátadója politikai rendezvénnyé vált. Bartos Ferenc, a Csongrád Megyei Sakkszövetség elnökének elmondása szerint Tiszasziget polgármestere, Ferenczi Ferenc bejelentette, hogy a díjakat az egykori válogatott kézilabdázó, Bartók Csaba, az 1-es választókerület fideszes országgyűlésiképviselő-jelöltje adja át, és felszólította a megjelenteket, hogy „aki teheti, menjen el szavazni április 8-án, és szavazzon Bartók Csabára”.

A képen jobból balra: Nemcsák Károly színművész, Schmitt Pál volt köztársasági elnök, Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter és Wichmann Tamás kenuvilágbajnok az I. Széchenyi emlékszimultánon Csom István nemzetközi nagymesterrel sakkozva 2016-ban.
photo_camera A képen jobból balra: Nemcsák Károly színművész, Schmitt Pál volt köztársasági elnök, Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter és Wichmann Tamás kenuvilágbajnok az I. Széchenyi emlékszimultánon Csom István nemzetközi nagymesterrel sakkozva 2016-ban. Fotó: Varga Mihály / Facebook

A lap szerint Bartók Csaba a rendezvényen az ígérte, ha megválasztják, megígéri, hogy a sakkozók több támogatáshoz jutnak, majd az összes versenyzőnek adott valami díjat (amit az 1000 forintos nevezési díjakból vettek). Ilyenre eddig nem volt példa. (Szeged.hu via Index)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.