Az Acid Arab és az Iceage is fellép idén Bánkon

ZENE
2018 január 31., 18:54

Szerdán tették közzé az idei Bánkitó Fesztivál első fellépőit, és a tavaly a brit Slaves meghívásával elindított irány idén is folytatódik: izgalmas és jól csengő külföldi fellépők érkeznek majd a tó mellé.

Az egyik bejelentett zenekar az Iceage: a dán punkzenekar az elmúlt évek egyik kritikus- és közönségkedvence, 2011-es első albumukat a Pitchfork, a Rolling Stone és az NME az év legjobbjai közé választotta. Nem először jönnek Magyarországra, 2013-ban megfordultak már a Dürerben. És ilyen egy bulijuk:

link Forrás

A másik bejelentett érkező pedig a francia Acid Arab, mely gyakorlatilag a színpadra vitt nemzetbiztonsági kockázat: a két DJ mindenféle elektronikus zenét vegyít a klasszikus közel-keleti hatásokkal, itt egy hosszabb szett szerda estékre:

link Forrás

Lesz ezenkívül persze egy csomó magyar zenekar is a fesztiválon, többek között a Hiperkarma, a Szabó Benedek és a Galaxisok, Middlemist Red, a Blahalousiana és a Dope Calypso szereplése vált biztossá most, minden mást a fesztivál Facebook-oldaláról lehet összeszedni

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.