18

Figyelem, felnőtt tartalom!

Az általad letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Brutális módon agyonverte a gyengébb zárkatársát egy 17 éves bűnöző a szirmabesenyői fiatalkorúak börtönében

bűnügy
2018 január 31., 07:42
photo_camera Illusztráció: Ügyészség

Egy 17 éves fiú tavaly februárban előzetes letartóztatásban volt a szirmabesenyői fiatalkorúak börtönében, egy zárkában a szintén letartóztatott, 17 éves sértettel. A vádlott azonnal rászállt a gyengébb testalkatú sértettre, és az esti órákban verekedni kezdett vele. A sértett ebbe nem akart belemenni, de végül kiállt a vádlott ellen.

Két zárkaellenőrzés között a vádlott ennek során többször ököllel fejen ütötte a sértettet, majd a földre kerülő fiú fejébe többször belerúgott, aki a bántalmazástól többször elvesztette az eszméletét, de a vádlott mindig fellocsolta vízzel, majd folytatta a verést.

Ezután a sértett felmászott az ágyára aludni. Reggelre viszont kómába esett, és hiába vitték a bv. intézetből kórházba, a koponya- és agysérülés miatt, anélkül hogy eszméletét visszanyerte volna, 2 hónap múlva meghalt. A halálát az ütések és rúgások okozták.

Az időközben rablások miatt jogerősen 7 év börtönre ítélt vádlottal szemben a B.A.Z. Megyei Főügyészség halált okozó testi sértés miatt fiatalkorúak börtönbüntetését és közügyektől eltiltást indítványozott. (Ügyészség)

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.