Kisvárdán 273 millióból épülhet a „látványos” mozipark „egzotikus” szegénynegyeddel

vidék
2018 január 31., 09:36
comments 106

Seszták Miklós fejlesztési miniszter városában egy több kisvárdai beruházást is elnyerő budapesti cég építhet moziparkot – írta meg az mfor.hu, ami megszerezte a látványterveket is.

Ahogy korábban írták, a Cinemaqua nevű gigantikus mozipark egyik látványossága az „egzotikus” szegénynegyed lesz.

A Közbeszerzési Hatóság oldalára feltöltött dokumentumokból kiderült, hogy a grandiózus projekt egyelőre nem is milliárdos beruházás, az ajánlatkérő kisvárdai önkormányzatnak a projektre nettó 276 millió forintja van, és a benyújtott ajánlatok alapján ennyiből is akarják kihozni a moziparkot.

A lap szerint mivel a budapesti Nyírépszer Hungária Kft. ajánlata kevesebb a rendelkezésre álló összegnél, valószínűleg az fog nyerni. (mfor.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.