Simicska, Soros és a Jobbik révén lehet mecset Miskolcon a helyi Fidelitas és IKSZ szerint

elmebaj
2018 január 31., 15:48
comments 166

A Fidelitas és az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség miskolci szervezetei tartottak közös sajtótájékoztatón, miután a napokban a Habony Árpád közelébe került Mandiner sorra vett elő évekkel ezelőtti videókat, melyek a fideszes médiagépezet szerint azt bizonyítják, hogy a Jobbik elnöke a kereszténység helyett az iszlámot választja. Például mert az egyik videón Allahról beszél, igaz, ezt törökül teszi, ami úgy Istent jelent, de ez mindegy is, ennél kézzelfoghatóbb esetekben sincs jelentősége annak, hogy a fideszes propagandának már semmi köze nincs a valósághoz

Nem is ezért érdemes megnézni a sajtótájékoztatóról készült felvételt, hanem mert rövid betekintést nyújt abba, milyen erős politikai utánpótlás érlelődik a felszín alatt a kormányoldalon: 

ű

Az „Allah növessze hosszúra a szakállad!” címmel tartott sajtótájékoztatón Váraljai Zoltán városi elnök és Kováts Ágoston regionális igazgató többek között arra szólította fel Vona Gábort, hogy mondja meg, a magyar emberek vagy a pénz oldalán áll-e, illetve beszéltek arról is, hogy Vona a magyarok istene helyett idegen istenek szolgálatába állt.

A minap.hu beszámolójából az is kiderült, hogy Kováts Ágoston szerint a szálakat „a forintmilliárdos Simicska, és a dollármilliárdos Soros György mozgatja”, míg Váraljai Zoltán arról beszélt, hogy a Jobbik irodáját később a párt lehet hogy bevándorlást szervező irodává vagy mecsetté fogja alakítani. (via minap.hu, Mérce)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.