Higiéniai ellenőrzést végeztek a fővárosi horrorpékségben, ahol megtörtént az apokalipszis, amit csak a penész élt túl

Olyan videót tett közzé az élelmiszerbiztonsággal foglalkozó NÉBIH, amit tényleg csak csíramentes környezetben, ilyen vegyvédelmi szkafanderben szabadna végignézni.

A klip egy fővárosi pékségben készült, és az a címe, hogy

Súlyos hiányosságok egy fővárosi sütőüzemben

de ez nem írja le igazán érzékletesen, ami a következő 2 perc 17 másodpercben látható.

Tehát tényleg a padlótól a plafonig olyan vastagon áll a nyirkos penész és más, darabos, meg meghatározhatatlan állagú frutha MINDENHOL, mintha valami ritka dögvész baktériumot akartak volna ingerelni. Végig azt vártam, hogy csecsemőfej mérető vércsótányok sétálnak át a műhely közepén, aztán vidáman sikoltozva beugranak egy zsák feldolgozásra váró lisztbe.

Az egész videóra az teszi fel a koronát, hogy miközben az élelmiszerpokol leggusztustalanabb bugyraiban kalandozik az operatőr végig nagyon kellemes jazz szól. (nebih)

Ez pedig itt néhány szó a pékség honlapjáról:

Minőségi alapanyagokból készült friss péksüteményeket szállítunk minden reggel a Budapesti viszonteladóinkhoz. Nagy hangsúlyt fektetünk az általunk gyártott termékek minőségének biztosítására. Észrevételét, véleményét szívesen várjuk az alább megadott elérhetőségeken.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.