Higiéniai ellenőrzést végeztek a fővárosi horrorpékségben, ahol megtörtént az apokalipszis, amit csak a penész élt túl

2018 február 1., csütörtök 10:12
222

Olyan videót tett közzé az élelmiszerbiztonsággal foglalkozó NÉBIH, amit tényleg csak csíramentes környezetben, ilyen vegyvédelmi szkafanderben szabadna végignézni.

A klip egy fővárosi pékségben készült, és az a címe, hogy

Súlyos hiányosságok egy fővárosi sütőüzemben

de ez nem írja le igazán érzékletesen, ami a következő 2 perc 17 másodpercben látható.

Tehát tényleg a padlótól a plafonig olyan vastagon áll a nyirkos penész és más, darabos, meg meghatározhatatlan állagú frutha MINDENHOL, mintha valami ritka dögvész baktériumot akartak volna ingerelni. Végig azt vártam, hogy csecsemőfej mérető vércsótányok sétálnak át a műhely közepén, aztán vidáman sikoltozva beugranak egy zsák feldolgozásra váró lisztbe.

Az egész videóra az teszi fel a koronát, hogy miközben az élelmiszerpokol leggusztustalanabb bugyraiban kalandozik az operatőr végig nagyon kellemes jazz szól. (nebih)

Ez pedig itt néhány szó a pékség honlapjáról:

Minőségi alapanyagokból készült friss péksüteményeket szállítunk minden reggel a Budapesti viszonteladóinkhoz. Nagy hangsúlyt fektetünk az általunk gyártott termékek minőségének biztosítására. Észrevételét, véleményét szívesen várjuk az alább megadott elérhetőségeken.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt