Tarlós István mondott valamit

politika
2018 február 01., 06:57
comments 236

"Minden állomáson megvan az az elméleti megoldás, amelyet gyakorlattá fogunk formálni, a mozgáskorlátozottakkal együttműködésben" - jelentette ki a 3-as metró állomásainak akadálymentesítéséről Tarlós István. A főpolgármester sajnos ennél jobban nem fejtette ki, hogy mégis mi az anyám kínjára gondolt, így sajnos nem is tudom értelmezni, hogy ez vajon mit jelent. Pláne annak fényében, hogy ugyanebben az M1-nek adott nyilatkozatában Tarlós értelmetlennek nevezte az akadálymentesítésről indított népszavazási kezdeményezést, mert szerinte az még a sikere esetén sem kötelezi semmire az önkormányzatot.

Amúgy Tarlós szerint "nem logikus minden állomásra felvonót építeni", mégpedig azért nem, mert szerinte "egyetlen liftnél sokkal több embert szállíthat például egy alacsony padlós busz". Hogy mire gondolt, azt ismét csak elképzelni tudom, de talán mégse arra, hogy a mozgássérültek a jövőben alacsony padlós busszal hajthatnak majd fel a metróra. (Via MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.