Tarlós István mondott valamit

"Minden állomáson megvan az az elméleti megoldás, amelyet gyakorlattá fogunk formálni, a mozgáskorlátozottakkal együttműködésben" - jelentette ki a 3-as metró állomásainak akadálymentesítéséről Tarlós István. A főpolgármester sajnos ennél jobban nem fejtette ki, hogy mégis mi az anyám kínjára gondolt, így sajnos nem is tudom értelmezni, hogy ez vajon mit jelent. Pláne annak fényében, hogy ugyanebben az M1-nek adott nyilatkozatában Tarlós értelmetlennek nevezte az akadálymentesítésről indított népszavazási kezdeményezést, mert szerinte az még a sikere esetén sem kötelezi semmire az önkormányzatot.

Amúgy Tarlós szerint "nem logikus minden állomásra felvonót építeni", mégpedig azért nem, mert szerinte "egyetlen liftnél sokkal több embert szállíthat például egy alacsony padlós busz". Hogy mire gondolt, azt ismét csak elképzelni tudom, de talán mégse arra, hogy a mozgássérültek a jövőben alacsony padlós busszal hajthatnak majd fel a metróra. (Via MTI)

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.