Tarlós István mondott valamit

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

"Minden állomáson megvan az az elméleti megoldás, amelyet gyakorlattá fogunk formálni, a mozgáskorlátozottakkal együttműködésben" - jelentette ki a 3-as metró állomásainak akadálymentesítéséről Tarlós István. A főpolgármester sajnos ennél jobban nem fejtette ki, hogy mégis mi az anyám kínjára gondolt, így sajnos nem is tudom értelmezni, hogy ez vajon mit jelent. Pláne annak fényében, hogy ugyanebben az M1-nek adott nyilatkozatában Tarlós értelmetlennek nevezte az akadálymentesítésről indított népszavazási kezdeményezést, mert szerinte az még a sikere esetén sem kötelezi semmire az önkormányzatot.

Amúgy Tarlós szerint "nem logikus minden állomásra felvonót építeni", mégpedig azért nem, mert szerinte "egyetlen liftnél sokkal több embert szállíthat például egy alacsony padlós busz". Hogy mire gondolt, azt ismét csak elképzelni tudom, de talán mégse arra, hogy a mozgássérültek a jövőben alacsony padlós busszal hajthatnak majd fel a metróra. (Via MTI)

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 9,7 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.