A 19 éves Bitcoin-cézár szerint ha a következő 10 évben nem leszel milliomos, az a te hibád

Az amerikai Erik Finman még csak 19 éves, de közben már most is eléggé beképzelt. A srác évekkel ezelőtt fogadott a szüleivel, hogy ha 18 éves korára dollármilliomos lesz, akkor nem kell majd egyetemre mennie. Ennek érdekében a nagyanyjától örökölt pénzt Bitcoinba fektette, és 18 éves korára tényleg milliomos lett.

Finman egy TED Talkon.

Finman a mostani hanyatlás ellenére továbbra is hisz abban, hogy a kriptovaluták piacán érdemes befektetni, ugyanis szerinte még mindig nagy lehetőségek rejlenek itt. Pont ezért, aki a következő 10 évben nem lesz dollármilliomos, az Finman szerint csak magát okolhatja emiatt.

A tinédzserről egyébként még azt érdemes tudni, hogy ki akarja lőni Taylor Swift 1989 című lemezét az űrbe. (Mashable)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.