A 19 éves Bitcoin-cézár szerint ha a következő 10 évben nem leszel milliomos, az a te hibád

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Az amerikai Erik Finman még csak 19 éves, de közben már most is eléggé beképzelt. A srác évekkel ezelőtt fogadott a szüleivel, hogy ha 18 éves korára dollármilliomos lesz, akkor nem kell majd egyetemre mennie. Ennek érdekében a nagyanyjától örökölt pénzt Bitcoinba fektette, és 18 éves korára tényleg milliomos lett.

Finman egy TED Talkon.

Finman a mostani hanyatlás ellenére továbbra is hisz abban, hogy a kriptovaluták piacán érdemes befektetni, ugyanis szerinte még mindig nagy lehetőségek rejlenek itt. Pont ezért, aki a következő 10 évben nem lesz dollármilliomos, az Finman szerint csak magát okolhatja emiatt.

A tinédzserről egyébként még azt érdemes tudni, hogy ki akarja lőni Taylor Swift 1989 című lemezét az űrbe. (Mashable)

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.