A 19 éves Bitcoin-cézár szerint ha a következő 10 évben nem leszel milliomos, az a te hibád

gazdaság
2018 február 02., 05:58
comments 222

Az amerikai Erik Finman még csak 19 éves, de közben már most is eléggé beképzelt. A srác évekkel ezelőtt fogadott a szüleivel, hogy ha 18 éves korára dollármilliomos lesz, akkor nem kell majd egyetemre mennie. Ennek érdekében a nagyanyjától örökölt pénzt Bitcoinba fektette, és 18 éves korára tényleg milliomos lett.

Finman egy TED Talkon.
photo_camera Finman egy TED Talkon.

Finman a mostani hanyatlás ellenére továbbra is hisz abban, hogy a kriptovaluták piacán érdemes befektetni, ugyanis szerinte még mindig nagy lehetőségek rejlenek itt. Pont ezért, aki a következő 10 évben nem lesz dollármilliomos, az Finman szerint csak magát okolhatja emiatt.

A tinédzserről egyébként még azt érdemes tudni, hogy ki akarja lőni Taylor Swift 1989 című lemezét az űrbe. (Mashable)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.