Heti 360 dolláros munkanélküli segélyt ítéltek meg egy michigani kutyának

ÁLLAT
2018 február 02., 08:30
comments 19

A Michigan államban élő Michael Ryder kapott egy levelet arról, hogy jogosulttá vált heti 360 dolláros munkanélküli segélyre. Michigan állam munkaügyi hivatalaiban ugyanis úgy tudták, hogy Michael Ryder korábban egy Detroit környéki étteremben dolgozott, ez alapján pedig jogosult a támogatásra.

Ez nem a segélyjogosult, hanem egy másik németjuhász!
photo_camera Ez nem a segélyjogosult, hanem egy másik németjuhász! Fotó: Wikipedia by Flaurentine

A gond csak az, hogy Michael Ryder egy németjuhász, a tulajdonosa pedig egy Michael Haddock nevű ügyvéd, ráadásul tök messze is laknak Detroittől, az állam másik végén, Sagatuckban.

Haddock felkereste a hivatalt, ahonnan a levelet kapta, és azt mondták neki, hogy a levelet véletlenül küldte ki a hivatal számítógépes rendszere, de nem sokkal ezután vissza is vonták a kutya segélyjogosultságát, mert rájöttek, hogy tévedésről van szó. (News-Herald)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.