Megtaláltuk a Fidesz legtehetségesebb szóvivőjét, aki képes volt egyetlen mondaton belül ellentmondani saját magának

Feliratkozás a Járvány hírlevélre

Minden hétköznap elküldjük, amit a járványról tudni érdemes. Iratkozz fel, és vigyázzunk egymásra!

Nagyon úgy néz ki, hogy a Fidesz már nem csak akkor van megszorulva, ha a televíziójában kell képernyőképes embereket szerepeltetnie, hanem már akkor is, amikor pártszinten kell kiállítania valakit, hogy mondja már fel a párt legújabb közleményét.

Tavaly augusztusban az 1990 óta a Fideszhez köthető, 51 éves dr. Puskás Imre vállalkozott a nemes feladatra, hogy szóvivőként – olyan ismert fideszes arcok nyomdokában, mint Németh Szilárd, Hidvéghi Balázs és Halász János – odaálljon sajtótájékoztatókat tartani, és összefüggő mondatokban elmondja, miért jó a Fidesz, és miért rossz az ellenzék.

Ez a múlt héten egy 7 perces nyilatkozat felmondásakor a legjobb 1 percet kiemelve egészen pontosan így sikerült neki:

Begépeltem a lényeget, hogy érződjön, mekkora retorikai teljesítmény volt ez:

„Nem volt egyetlen ellenzéki párt sem, amely úgy nyilatkozott volna, hogy szükség van erre a törvényjavaslatra, és támogatnák ennek elfogadását. A helyzet tehát nyilvánvaló: az LMP, a Gyurcsány-párt, a szocialisták, a Jobbik ugyanazt a nótát fújja. Tagadják még azt is, hogy létezik a Soros-terv, vitatják a »Stop Soros« értelmét és elfogadásának jelentőségét, minden másról beszélnek, csak arról nem, hogy számukra elfogadható-e ez a törvényjavaslat, és ami a legfontosabb: arról nem beszélnek, hogy készek-e megakadályozni a Soros-terv végrehajtását.”

Tehát Puskás doktor elmondja, hogy az ellenzék tagadja a Soros-tervet, és nem támogatja a „Stop Soros”-törvénycsomagot, aztán még ugyanabban a mondatban azt mondja, hogy mindenről beszélnek, csak a Soros-tervről nem, és nem árulják el, hogy támogatják-e a „Stop Soros”-t.

Szinte a semmiből jött egy türelmes, csendes, lassú beszédű ember, és letaszította a trónról Németh Szilárdot, a hablatyolás főispánját. Le az alufóliakalapot!

444 MAKRO a Kör tagjainak

A 2018‑as választások titkos tárgyalásainak története.

Megnézem
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.