Gyurcsány Ferenc vagyonnyilatkozati eljárást kezdeményezett Gyurcsány Ferenc ellen

2018 február 3., szombat 6:24
278

A kormánypárti Magyar Idők napok óta arról cikkezik, hogy Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke valótlanul tartalmú vagyonnyilatkozatot adott le (a képviselőknek szerdáig kellett leadniuk a vagyonnyilatkozataikat, itt szemezgettünk közülük).

Az újság szerint Gyurcsány nem tüntetett fel közel 150 millió forintot, amely egy nevén lévő osztrák bankszámlán van elhelyezve. Gyurcsány viszont azt mondta, hogy feltüntette, az ugyanis szerepel abban a 605 millió forint értékű értékpapír-befektetésben, amelyről mi is írtunk.

A Magyar Idők nem hagyta annyiban, szombat reggel azt írták, a lap főszerkesztője, Gajdics Ottó vagyonnyilatkozati eljárást kezdeményezett az Országgyűlés mentelmi bizottságánál Gyurcsány Ferenccel szemben.

Gyurcsány Ferenc sem hagyta annyiban. Azt írta a Facebookján, hogy hétfőn ő maga fogja megkérni “a fideszes vezetésű és többségű Mentelmi Bizottságot”, hogy vizsgálja meg a vagyonnyilatkozatát. “Harc van” - írta Gyurcsány a posztja végén. A DK szombat reggeli közleménye szerint azonban Gyurcsány már szombat reggel kezdeményezte az eljárás megindítását.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt