Gyurcsány Ferenc vagyonnyilatkozati eljárást kezdeményezett Gyurcsány Ferenc ellen

A kormánypárti Magyar Idők napok óta arról cikkezik, hogy Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke valótlanul tartalmú vagyonnyilatkozatot adott le (a képviselőknek szerdáig kellett leadniuk a vagyonnyilatkozataikat, itt szemezgettünk közülük).

Az újság szerint Gyurcsány nem tüntetett fel közel 150 millió forintot, amely egy nevén lévő osztrák bankszámlán van elhelyezve. Gyurcsány viszont azt mondta, hogy feltüntette, az ugyanis szerepel abban a 605 millió forint értékű értékpapír-befektetésben, amelyről mi is írtunk.

A Magyar Idők nem hagyta annyiban, szombat reggel azt írták, a lap főszerkesztője, Gajdics Ottó vagyonnyilatkozati eljárást kezdeményezett az Országgyűlés mentelmi bizottságánál Gyurcsány Ferenccel szemben.

Gyurcsány Ferenc sem hagyta annyiban. Azt írta a Facebookján, hogy hétfőn ő maga fogja megkérni “a fideszes vezetésű és többségű Mentelmi Bizottságot”, hogy vizsgálja meg a vagyonnyilatkozatát. “Harc van” - írta Gyurcsány a posztja végén. A DK szombat reggeli közleménye szerint azonban Gyurcsány már szombat reggel kezdeményezte az eljárás megindítását.

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.