Majdnem összeverekedtek a dartsosok, Adrian Lewist felfüggesztették

sport
2018 február 03., 22:14
comments 71

A UK Open selejtező versenyén csapott össze Adrian Lewis kétszeres világbajnok brit dartsos és a pompás nevű spanyol José Justicia, szó szerint is.

A döntő menetben, döntetlen állásnál az esélyesebb Lewisnak valami problémája támadt Justiciával. Még a tévéfelvétel többszöri visszanézése alapján sem világos, mi történhetett pontosan, a spanyol talán kicsit hozzáért a dobólécnél.

link Forrás

Lewis mindenestre nagyon mellre szívta, és már akkor, meccs közben köteledni kezdett az ellenfelével, trágár beszólásokkal spannolva magát. Justiciát a dolog láthatóan teljesen kizökkentette, kínjában csak mosolyogni tudott - ő egyszer sem lépett fel agresszívan - és végül el is vesztettte a meccset. 

De Lewist ez sem tudta lenyugtatni, így a párviadal végén azonnal, még ott a színpadon nekiugrott az ellenfelének, akit mellbe is lökött. Mielőtt kitört volna a darts modern korszakának első igazi verekedése, a begőzölt Lewist lekísérték szípadról, a szövetség pedig szinte azonnal felfüggesztette.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.