Majdnem összeverekedtek a dartsosok, Adrian Lewist felfüggesztették

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

A UK Open selejtező versenyén csapott össze Adrian Lewis kétszeres világbajnok brit dartsos és a pompás nevű spanyol José Justicia, szó szerint is.

A döntő menetben, döntetlen állásnál az esélyesebb Lewisnak valami problémája támadt Justiciával. Még a tévéfelvétel többszöri visszanézése alapján sem világos, mi történhetett pontosan, a spanyol talán kicsit hozzáért a dobólécnél.

Lewis mindenestre nagyon mellre szívta, és már akkor, meccs közben köteledni kezdett az ellenfelével, trágár beszólásokkal spannolva magát. Justiciát a dolog láthatóan teljesen kizökkentette, kínjában csak mosolyogni tudott - ő egyszer sem lépett fel agresszívan - és végül el is vesztettte a meccset. 

De Lewist ez sem tudta lenyugtatni, így a párviadal végén azonnal, még ott a színpadon nekiugrott az ellenfelének, akit mellbe is lökött. Mielőtt kitört volna a darts modern korszakának első igazi verekedése, a begőzölt Lewist lekísérték szípadról, a szövetség pedig szinte azonnal felfüggesztette.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.