Most már tényleg egész pályás letámadásban van a Fidesz

2018 február 3., szombat 11:59
283

Minden magyar háztartásba szórólapot juttat el a Fidesz a napokban, ebben tájékoztatják az embereket arról, hogy ha a bevándorláspárti ellenzék tehetné, akkor lebontaná a határzárat - mondta Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója szombati budapesti sajtótájékoztatóján az MTI szerint.

Mindebben csak az a pláne, hogy tavaly már szinte minden ellenzéki párt elmondta, hogy nem terveznek ilyet, így bárki is nyer 2018-ban, a kerítés úgy néz ki, hogy maradni fog.

Ez a Fidesz kommunikációs igazgatóját láthatóan nem hatja meg, közölte, hogy mióta bemutatták a plakátot arról, hogy az ellenzék együtt bontaná le a határzárat, az ellenzéki vezetők "kétségbeesett hazudozásba kezdtek", és próbálják letagadni, hogy ha erre lehetőségük lenne, lebontanák az országot védő határkerítést.

Még szerencse, hogy a párt ezt nem hagyja annyiban: plakátkampányt és telefonos kampányt is indítottak már a héten, hogy az üzenetet minél több csatornán keresztül nyomathassák.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt