Most már tényleg egész pályás letámadásban van a Fidesz

POLITIKA
2018 február 03., 11:59
comments 281

Minden magyar háztartásba szórólapot juttat el a Fidesz a napokban, ebben tájékoztatják az embereket arról, hogy ha a bevándorláspárti ellenzék tehetné, akkor lebontaná a határzárat - mondta Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója szombati budapesti sajtótájékoztatóján az MTI szerint.

Mindebben csak az a pláne, hogy tavaly már szinte minden ellenzéki párt elmondta, hogy nem terveznek ilyet, így bárki is nyer 2018-ban, a kerítés úgy néz ki, hogy maradni fog.

Ez a Fidesz kommunikációs igazgatóját láthatóan nem hatja meg, közölte, hogy mióta bemutatták a plakátot arról, hogy az ellenzék együtt bontaná le a határzárat, az ellenzéki vezetők "kétségbeesett hazudozásba kezdtek", és próbálják letagadni, hogy ha erre lehetőségük lenne, lebontanák az országot védő határkerítést.

Még szerencse, hogy a párt ezt nem hagyja annyiban: plakátkampányt és telefonos kampányt is indítottak már a héten, hogy az üzenetet minél több csatornán keresztül nyomathassák.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.