Körbetelefonálja az országot a Fidesz

POLITIKA
2018 február 01., 12:40

Csütörtökön megjelenik az utcákon Fidesz újabb sorosozós plakátja, jelentette be  Hidvéghi Balázs, a Fidesz párt igazgatója. 

Ugyanazzal a plakáttal szórják tele az országot, amit Hidvéghi kedden már bemutatott, amikor a kormánypárt éppen bojkottálta a parlament rendkívüli ülését. Ezen a kormánypárt azt üzeni, hogy az ellenzék vezetői együtt drótvágóznák szét a határkerítést, miközben már tavaly mindenki elmondta, hogy nem terveznek ilyet

Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója sajtótájékoztatót tart Az ellenzék lebontaná a határzárat címmel, amin bemutatta a párt új plakátját a budapesti Alkotmány utcában 2018. január 30-án.
photo_camera Hidvéghi Balázs Fotó: Soós Lajos/MTI/MTVA

A személyesebb élményekre vágyók kedvéért újra telefonos kampányt indítanak, amiből a fideszes adatbázisban szereplők megtudhatják, hogy Vona Gábor egyszer azt mondta, hogy Allah

Nem az az első alkalom, hogy a Fidesz külön telefonos kampány indít Vona Gábor miatt, legutóbb a nyugdíjasokat igyekeztek meggyőzni arról, hogy a Jobbik elnöke megsértette őket. 

link Forrás


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.