Körbetelefonálja az országot a Fidesz

Csütörtökön megjelenik az utcákon Fidesz újabb sorosozós plakátja, jelentette be  Hidvéghi Balázs, a Fidesz párt igazgatója. 

Ugyanazzal a plakáttal szórják tele az országot, amit Hidvéghi kedden már bemutatott, amikor a kormánypárt éppen bojkottálta a parlament rendkívüli ülését. Ezen a kormánypárt azt üzeni, hogy az ellenzék vezetői együtt drótvágóznák szét a határkerítést, miközben már tavaly mindenki elmondta, hogy nem terveznek ilyet

Hidvéghi BalázsFotó: Soós Lajos/MTI/MTVA

A személyesebb élményekre vágyók kedvéért újra telefonos kampányt indítanak, amiből a fideszes adatbázisban szereplők megtudhatják, hogy Vona Gábor egyszer azt mondta, hogy Allah

Nem az az első alkalom, hogy a Fidesz külön telefonos kampány indít Vona Gábor miatt, legutóbb a nyugdíjasokat igyekeztek meggyőzni arról, hogy a Jobbik elnöke megsértette őket. 


Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.