Ezzel a szöveggel hívogatja a Fidesz a nyugdíjasokat

A Webmarketingmesek Tumblr vette észre egy fórumon, hogy valakinek sikerült felvennie a hangfelvételt, amivel a Fidesz a nyugdíjas szavazókat hívogatja, hogy elriassza tőlük Vona Gábor Jobbik-elnököt.

Megkerestük a Fideszt, és a párt elismerte, hogy ezzel a szöveggel hívogatják a nyugdíjasokat:

„Jó napot kívánok, a Fidesz nevében keresem. Azért hívom, mert önnek is tudnia kell, hogy Vona Gábor, a Jobbik elnöke megsértette a nyugdíjasokat. Azt mondta róluk, hogy szennyvíz folyik a szájukból, magukból kivetkőzve ugranak egymásnak, vért akarnak ontani remegő kezeikkel, és trágárul ordibálnak. Ez felháborító! A Jobbik szégyellheti magát! Nem először fordítanak hátat az időseknek, nem először sértegetik őket. Vona Gábor kijelentése csak a legutóbbi példa. Ne felejtsük el, emlékezzünk erre, amikor majd szavazunk! Köszönöm, hogy meghallgatott.”

„Az Ön által belinkelt felvétel, némi hanghibával, megegyezik ezzel” – tette hozzá a Fidesz.

Fotó: Orbán Viktor Facebook-fotójának inverze

A drámai erejű, hipnotikus felvételt két rövid technoremixszel szeretnénk közelebb hozni a fiatal szavazókhoz:

Varga-Damm Andrea jobbikos képviselőjelölt szerint személyes adattal visszaélés történhetett, ugyanis nem egyértelmű, a Fidesz honnan tudja a nyugdíjasok telefonszámát, így az adatbázis ügyében megkeresi a szolgáltatót, a Fideszt és az országos nyugdíjbiztosítót is. Péterfalvi Attila, a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságot elnöke a Magyar Nemzetnek a konkrét ügy ismerete nélkül általánosságban azt mondta, törvényes lehet egy ilyen adatbázis, ha a párt szimpatizánsai ahhoz hozzájárultak.

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.