Ezzel a szöveggel hívogatja a Fidesz a nyugdíjasokat

elmebaj
2017 augusztus 22., 12:09

A Webmarketingmesek Tumblr vette észre egy fórumon, hogy valakinek sikerült felvennie a hangfelvételt, amivel a Fidesz a nyugdíjas szavazókat hívogatja, hogy elriassza tőlük Vona Gábor Jobbik-elnököt.

Megkerestük a Fideszt, és a párt elismerte, hogy ezzel a szöveggel hívogatják a nyugdíjasokat:

„Jó napot kívánok, a Fidesz nevében keresem. Azért hívom, mert önnek is tudnia kell, hogy Vona Gábor, a Jobbik elnöke megsértette a nyugdíjasokat. Azt mondta róluk, hogy szennyvíz folyik a szájukból, magukból kivetkőzve ugranak egymásnak, vért akarnak ontani remegő kezeikkel, és trágárul ordibálnak. Ez felháborító! A Jobbik szégyellheti magát! Nem először fordítanak hátat az időseknek, nem először sértegetik őket. Vona Gábor kijelentése csak a legutóbbi példa. Ne felejtsük el, emlékezzünk erre, amikor majd szavazunk! Köszönöm, hogy meghallgatott.”

„Az Ön által belinkelt felvétel, némi hanghibával, megegyezik ezzel” – tette hozzá a Fidesz.

photo_camera Fotó: Orbán Viktor Facebook-fotójának inverze

A drámai erejű, hipnotikus felvételt két rövid technoremixszel szeretnénk közelebb hozni a fiatal szavazókhoz:

link Forrás
link Forrás

Varga-Damm Andrea jobbikos képviselőjelölt szerint személyes adattal visszaélés történhetett, ugyanis nem egyértelmű, a Fidesz honnan tudja a nyugdíjasok telefonszámát, így az adatbázis ügyében megkeresi a szolgáltatót, a Fideszt és az országos nyugdíjbiztosítót is. Péterfalvi Attila, a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságot elnöke a Magyar Nemzetnek a konkrét ügy ismerete nélkül általánosságban azt mondta, törvényes lehet egy ilyen adatbázis, ha a párt szimpatizánsai ahhoz hozzájárultak.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.