Babos Tímea megnyerte élete negyedik WTA-tornáját

sport
2018 február 04., 07:14
comments 86

Babos Tímea győzött a női teniszezők szervezetének tajpeji versenyén. Ez a magyar teniszező negyedik győzelme WTA-tornán.

A 250 ezer dollár összdíjazású verseny döntőjében az ukrán Katerina Kozlovával játszott, 7:5, 6:1 arányban nyert. A világranglistán 45. helyezett magyar az első szettben nyolc ászt ütött, a második szettben pedig még ellenállhatatlanabb volt, azt 29 perc, az egész meccset 1 óra 24 perc alatt nyerte meg.

A párosban WTA-világbajnok és friss Australian Open-győztes Babos előzőleg Monterreyben (2012), Tajpejben (2015) és tavaly Budapesten diadalmaskodott egyesben, és vasárnapi sikeréért 43 ezer dollárt (10,5 millió forint) kapott. (Via MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.