Egy floridai férfi el akarta rabolni Lana Del Reyt

külföld
2018 február 04., 07:07
comments 80
Lana Del Rey a 60. Grammy Díj átadóünnepségén New Yorkban, 2018. január 28-án.
photo_camera Lana Del Rey a 60. Grammy Díj átadóünnepségén New Yorkban, 2018. január 28-án. Fotó: JEWEL SAMAD/AFP

Az orlandói rendőrök szerint Michael Hunt "hiteles fenyegetést" jelentett Lana Del Rey énekesnőre. A 43 éves, a floridai Riverview-ban élő férfit péntek este fogták el, pár méternyire az orlandói Amway Center bejáratától. Del Rey itt lépett fel pénteken.

Huntnak volt jegye a koncertre, és a rendőrök egy kést is találtak nála. Azelőtt semlegesítették, hogy bejuthatott volna az épületbe.

A rendőrök Hunt közösségi médiás posztjai alapján léptek fel, ugyanis hitelesnek találták a fenyegetéseit. Most zaklatással és emberrablási kísérlettel gyanúsítják. Az Orlando Sentinel értesülései szerint Hunt a Facebookon többször is arról írt, hogy el akarja rabolni Del Reyt a pénteki koncerten. Kedden például arról írt, hogy "látni akarom a királynőmet pénteken, és attól a naptól kezdve közösen döntünk majd".

Hunt most a megyei börtönben ül, óvadék ellenében se szabadulhat. Del Rey hétfőn az atlantai Philips Arenában folytatja Lust for Life című 2017-es albumát bemutató turnéját. (Via The Wrap)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.