Molotov-koktélt dobtak egy kárpátaljai magyar szervezet ungvári irodájára

Brenzovics László (b) Orbán VIktor miniszterelnökkel a Fidesz budapesti székházában, 2017. március 31-én.Fotó: Kertész Gábor/Fidesz

Ismeretlen tettesek vasárnap hajnalban gyúlékony folyadékkal teli palackot dobtak a Kárpátaljai Magyar Kulturális Szövetség ungvári központi irodájára. Brenzovics László, a KMKSZ elnöke, ukrán parlamenti képviselő tájékoztatása szerint az épületben nem keletkezett komolyabb kár.

Brenzovics háláját fejezte ki az ukrán rendvédelmi szerveknek, amelyek elmondása szerint "igen operatívan reagáltak a történtekre". Reményét fejezte ki, hogy a hatóságok gyorsan kinyomozzák a történteket, és az eset nem okoz kárt az ukrán-magyar kapcsolatokban. (Via MTI)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.