Egy helyi ügyről érdeklődött, a polgármester visszakérdezett, hogy is áll az adótartozásával

ÉLET
2018 február 05., 21:32
comments 229

A Magyar Kétfarkú Kutyapárt szentendrei szervezete hívta fel a figyelmet egy izgalmas levélváltásra egy kulturáltan érdeklődő és előremutató javaslattal élő ún. állampolgár és a választott polgármester Verseghi-Nagy Miklós (FIDESZ) között. Kővári Attila, a kulturáltan érdeklődő állampolgár azt írta levelében, hogy szerinte igenis hasznosak voltak azok a zebrazászlók, amiket a Magyar Közút munkatársai leszereltek Szentendrén.

Ezek a fényvisszaverő zászlók azért hasznosak, mert az autósok hamarabb észlelik az átkelőket, és rengeteg baleset megelőzhető általuk. Nemrég egy másik állampolgári, a gödöllői Füle Sándor kezdeményezésére egyre több helyen helyeztek ki ilyen zászlókat az országban, de Közút csak 28-33 ezer forint szakfelügyeleti díj ellenében engedélyezi, hogy megmaradjanak. 

Ezzel kapcsolatban Kővári Attila, a kulturáltan érdeklődő állampolgár megkérdezte, esetleg nem vállalná-e át a költségeit ennek a város, vagy találna rá más megoldást. Esetleg kevesebb baleset történne. Verseghi-Nagy Miklós polgármester válaszolt: 

Tisztelt Kővári Attila úr!
Köszönöm megkeresését. Érdeklődni szeretnék, hogy a Leányfalui Hírek 2018. januári számában a 7. oldalon található "adóhátralékosok listája" kimutatásban Ön szerepel vagy névrokona?
Üdvözlettel,

link Forrás

(Index)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.