Házra zuhant egy japán katonai helikopter

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Kanzaki városában lezuhant egy japán katonai helikopter, adta hírül a japán állami tévé, az NHK. A gép egy házra esett egy nővérképző iskolától nem messze.


A Boeing gyártmányú, AH-64 Apache típusú gép hadgyakorlatot végzett a térségben. A nővérképző igazgatója szerint diákok nem sérültek meg.

Az utóbbi időben több alkalommal történt hasonló incidens Japánban: több esetbe kényszerleszállásokat hajtottak végre katonai gépek, illetve botrány volt abból is, hogy több alkalommal estek le darabok légi járművekről az okinawai légibázis környékén. (Independent)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.