Két héten belül a Parlament elé kerülhet a Stop Soros-törvénycsomag

A február 19-én kezdődő tavaszi ülésszak a menekülteket segítő szervezetek elleni törvény megszavazásával kezdődhet, értesült a Magyar Idők.

A lap szerint a Fidesz már gőzerővel dolgozik az előterjesztésen, amelyet a kormánypárti kommunikátorok szerint erősen támogat a lakosság is, csak a múlt héten 400 javaslat érkezett a lakosság részéről, amely további szigorításokat eszközölne.

Többek között illetékfizetést szabnának ki a külföldi pénzekből is gazdálkozó szervezetekre, tagjaikat kitilthatnák Magyarországról, és egyéb adminisztratív eszközökkel nehezítenék munkájukat. 

A kormány és pártja január 18. óta egyeztet a magyar lakossággal arról, hogy lehetne megnehezíteni a magyarországi menekültszervezetek dolgát, amelyekkel egyébként - a választási kampány előttig – a Belügyminisztérium is szerződéses viszonyban állt, támogatásokat osztott nekik. (Magyar Idők)

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.