Kislánya született Kylie Jennernek

Tbg
2018 február 5., hétfő 12:35
47

Hosszú idő után újra posztolt Kylie Jenner, számolt be a világ egyik legmértékadóbb hírportálja, a brit közszolgálat, a BBC.

Jenner vasárnap közölte a hírt, hogy gyermeke született, és azon kívül egy hiperhíres hírességről van szó, az volt a posztban az unikális, hogy hónapok óta nem adott hírt magáról a valóságshow-szereplő.

Jenner és társa, Travis Scott (a felső képen) egy kislánynak örülhetnek február 1-től.

Ezzel további egy fővel gyarapodott az amerikai tévé- és celebvilágot alaposan a feje tetejére állító Kardashian-klán, Jenner ugyanis Kim Kardashian féltestvére.

Jenner korábban nem közölte, miért vonult el a világtól, erről a nagyérdemű csak most szerzett bizonyságot. Mint a valóságshow-szereplő közölte, szüksége volt arra, hogy terhességét szűk körben, és ne a nyilvánosság előtt élje meg.

Azért a rajongók sem maradtak kontent nélkül, az elmúlt hónapok közvetítés nélkül maradt időszakából, Jennerék kiadtak egy 12 perces videót, ami még aznap, vasárnap elérte a húszmilliós nézettséget. 

A valóságshow-család nyilván semmit sem bízik a véletlenre.

A videóban a friss gyerek ugyan nem látható, de a terhességről és a családtagokról hosszú képsorokat lánit. Olyan csemegék is vannak a rajongóknak, minthogy először látható benne Kim Kardashian és Kanye West harmadik, béranya által kihordott Chicago nevű gyermeke is, íme:

Az eddig nem látott Kardahsian–West–baba, Chicago

Címlapkép: Invision/AP 

(BBC)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt