Visszatért Logan Paul a YouTube-ra, természetesen egy hullás poénnal nyit

Tbg
bulvár
2018 február 05., 05:29
comments 33

A YouTube egyik legnagyobb sztárja, fenegyereke és két lábon járó arany borjúja visszatért: Logan Paul háromhetes kényszerpihenő után újra vicces videót töltött fel a videómegosztóra: 

link Forrás

Logannek azután kellett levonulnia a YouTube-színtérről, mert egyik videójában egy öngyilkos holttestét mutatta meg a nézőinek. Az esetből óriási balhé lett, Logan Paul bocsánatot kért, egy hete pedig öngyilkossági tematikájú, komoly hangvételű, preventív videót készített a sztár.

Most viszont ismét vicces arcát mutatja, például a videóban először egy holttestet látunk, illetve – mint kiderül – egy partra sodort embert, aki maga Logan. A hős ezután saját, a sztár visszatéréséről beszélő narrátorával veszekszik. 

Logan és testvére óriási bizniszt építettek videós karrierjük köré, erről itt írtunk. (YouTube)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.