A Fidesz-Magyarország egyetlen óvodai maciban

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Gondoltam megosztom milyen szép macit csinált a fiam az óvodában. Az újságot az óvónénik vágták ki. Még jó hogy nem tudnak olvasni a gyerekek...

- írta olvasónk, G.

Illib Mackó mond most nektek szép meséket, gyerekek!

Nem értem a G. sorai között érezhető malíciát! Pont az ő kisfia teremtette meg az új kor új mackóhősét, Füles Mackó, Micimackó, Brumi, Vackor és Kuckó Mackó 2018-as utódját, Illiberális Mackót, és akkor ő még képes panaszkodni! 

Sajnos országunkra az a jellemző, hogy itt egyeseknek még a mackó is keserű. :(

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.