Döbbenet: fáznak a téli olimpia nézői

Tombolnak a mínuszok a pénteken elstartoló dél-koreai téli olimpia helyszínén, Phjongcshangban, és miközben a sportolók üdvözlik a hideget, a nézők nagyon szenvednek.

Nappal mínusz 10, este mínusz 20 fok körül alakul a hőmérséklet.

A Reuters több nézővel is beszélt, akik nagy kabátban, kesztyűben és meleg cipőben nyilatkoztak arról, hogy még a dél-koreaiak sem szoktak hozzá az ennyire hideg időjáráshoz. Egy szöuli diák azt mondta:

„Általában nincs ennyire hideg ilyenkor ezen a területen, most viszont nagyon hideg van, nem jutnak eszembe rá a szavak, azt hiszem lefagyott az agyam, vagy valami.”

A német Felix Loch szánkózik Phjongcshangban 2018. február 6-án.Fotó: Hendrik Schmidt / dpa-Zentralbild / AFP

A sportolók ezzel szemben örülnek a hidegnek, ami a téli sportoknak kedvező, ugyanakkor elismerik, hogy ennél melegebb időben készültek fel. (Reuters)

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.