Döbbenet: fáznak a téli olimpia nézői

téli olimpia
2018 február 06., 11:26
comments 52

Tombolnak a mínuszok a pénteken elstartoló dél-koreai téli olimpia helyszínén, Phjongcshangban, és miközben a sportolók üdvözlik a hideget, a nézők nagyon szenvednek.

Nappal mínusz 10, este mínusz 20 fok körül alakul a hőmérséklet.

A Reuters több nézővel is beszélt, akik nagy kabátban, kesztyűben és meleg cipőben nyilatkoztak arról, hogy még a dél-koreaiak sem szoktak hozzá az ennyire hideg időjáráshoz. Egy szöuli diák azt mondta:

„Általában nincs ennyire hideg ilyenkor ezen a területen, most viszont nagyon hideg van, nem jutnak eszembe rá a szavak, azt hiszem lefagyott az agyam, vagy valami.”

photo_camera A német Felix Loch szánkózik Phjongcshangban 2018. február 6-án. Fotó: Hendrik Schmidt / dpa-Zentralbild / AFP

A sportolók ezzel szemben örülnek a hidegnek, ami a téli sportoknak kedvező, ugyanakkor elismerik, hogy ennél melegebb időben készültek fel. (Reuters)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt