Tarantino Uma Thurman balesetéről: Ez volt életem legnagyobb hibája

külföld
2018 február 06., 18:58
comments 142

„Bűnös vagyok, amiért beültettem abba az autóba, de nem úgy, ahogy az emberek gondolják.”

Ezt mondta Quentin Tarantino rendező, aki először szólalt meg azóta, hogy Uma Thurman részletesen elmesélte, mi történt vele a Kill Bill forgatásán. Thurman a hétvégén beszélt arról, hogy a rendező rábeszélte, hogy kaszkadőr helyett ő maga vezesse az autót egy jelenetben, amiről azt ígérte, hogy biztonságos lesz, de csúnya balestettel és súlyos sérüléssel végződött. Mikor Thurman kijött a kórházból, durván összeveszett Tarantinóval, és azzal vádolta, hogy meg akarta ölni.

A rendező most azt mondja: élete legnagyobb hibája volt, hogy rábeszélte Uma Thurmant a jelenetre.

„Nem gondoltuk, hogy ez egy mutatvány. Úgy tekintettük, mintha csak egyszerű autóvezetés lenne, de nem így kellett volna.

Azt mondtam neki, hogy minden rendben lesz. Azt mondtam, hogy az út egyenes és biztonságos. És nem volt az. Tévedtem. De nem erőltettem rá, hogy beszálljon abba az autóba. Azért szállt be, mert bízott bennem, és hitt nekem.” (Guardian)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.