„Vannak dolgok, amik erkölcsileg vállalhatatlanok” - mondta az MSZP gyöngyösi jelöltje, és kilépett a pártból

A magyar politikai mezőnyben is kiemelkedően erős felvétel készült kedden Gyöngyösön, ahol Hiesz György, az MSZP jelöltje bejelentette visszalépését.

Hiesznek többször elcsuklik a hangja, és csak hosszú szünet után tudja kimondani, hogy nemcsak visszalép,

de az MSZP-ből is kilép.

Függetlenként folytatja, így akar elindulni a 2019-es önkormányzati választáson Gyöngyösön, ahol most is polgármester. És ugyan a kilépés okait nem részletezte, azt mondja,

vannak dolgok, amik erkölcsileg vállalhatatlanok.

Gyöngyösön 2014-ben a fideszes Horváth László nyert 36,97 százalékkal, a jobbikos Vona Gábor egy százalékkal maradt le tőle. A baloldal jelöltjét most az MSZP-DK megállapodás alapján a szocialisták választják ki, ez volt eddig Hiesz - visszalépése után viszont még nem tudni, kit indítanak.

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.