A kettes metróval mentél volna munkába? Így jártál!

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem
Ez a sok ember metróval ment volna munkába, de kénytelenek voltak pótlóbuszokra tülekedni az Örs vezér téren.Fotó: Olvasónk, Nóra

Pótlóbuszok közlekednek a kettes metró vonalán az Örs vezér téri végállomás és a Deák tér között, közölte Facebook-oldalán a BKK. A metró saját tapasztalataim szerint üzemkezdés óta nem közlekedik amúgy, legalábbis fél hatkor is bemondták már a hatoson, hogy pótlóbuszok közlekednek.

"Aki teheti, az Örs vezér tere felől vegye igénybe a 3-as villamost a Mexikói út felé, a 62-es villamost pedig a Blaha Lujza tér felé" - javasolja a BKK, amely még azt is közölte, hogy a kieső metrókat mindössze ötven pótlóbusszal próbálják kiváltani. "Türelmüket kérjük!" - írták erről.


Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.