A kettes metróval mentél volna munkába? Így jártál!

Ez a sok ember metróval ment volna munkába, de kénytelenek voltak pótlóbuszokra tülekedni az Örs vezér téren.Fotó: Olvasónk, Nóra

Pótlóbuszok közlekednek a kettes metró vonalán az Örs vezér téri végállomás és a Deák tér között, közölte Facebook-oldalán a BKK. A metró saját tapasztalataim szerint üzemkezdés óta nem közlekedik amúgy, legalábbis fél hatkor is bemondták már a hatoson, hogy pótlóbuszok közlekednek.

"Aki teheti, az Örs vezér tere felől vegye igénybe a 3-as villamost a Mexikói út felé, a 62-es villamost pedig a Blaha Lujza tér felé" - javasolja a BKK, amely még azt is közölte, hogy a kieső metrókat mindössze ötven pótlóbusszal próbálják kiváltani. "Türelmüket kérjük!" - írták erről.


Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.