Eltűnt egy szabolcsi postás, a levelekkel és a készpénzzel együtt

bűnügy
2018 február 07., 08:30
comments 71

Sikkasztás gyanúja miatt köröznek egy postást, aki kézbesítendő küldeményekkel és készpénzzel tűnt el a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Nyírcsaholyban kedden.

A postás kedden elindult a levelekkel és a pénzzel, de egyetlen címzettet sem keresett fel. A szolgálati kerékpárját Mátészalkán, egy dohánybolt előtt hátrahagyta, aztán a rábízott pénzzel lelépett. 

A rendőrség sikkasztás gyanúja miatt elfogatóparancsot adott ki a 49 éves, Paposon lakó K. Gyula ellen. A körözött férfi nagyjából 180 centiméter magas, vékony testalkatú, hajlott testtartású. Utolsó ismert ruházata fekete színű dzseki, piros színű kapucnis pulóver, sötét farmernadrág, fekete bakancs és szintén fekete kötött sapka. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.