Nagy erőkkel vonult ki rendőrség, amikor egy skót gazda igazinak nézett egy plüsstigrist

A skót rendőrség szombaton azonnal fegyveres járőröket vezényelt egy Aberdeenshire-i farmhoz, amikor Bruce Grubb gazda idegesen hívta őket, hogy egy tigris fekszik a tehénistállója előtt. A rendőrség a közeli vadasparkot is felhívta, hogy tudnak-e eltűnt tigrisről. 

Miután a rendőrség körülvette az istállót, 45 percnyi patthelyzet után rájöttek, hogy a velük farkasszemet néző tigris azért fekszik ott olyan nyugodtan, 

mert plüssből van. 

George Cordiner felügyelő a BBC-nek elmondta, hogy szerinte kellően komolyan vették a bejelentést, és mindent megtettek, hogy ellenőrizzék a valóságalapját. 

A gazda ezt a képet küldte el a rendőröknek, amikor kihívta őket.

Bruce Grubb gazda a Scottish Sunnak azt mondta, teljesen biztos volt abban, hogy az tigris valódi, és nagyon megijedt, hogy megeszi a teheneit. A skót farmar lapnak hangsúlyozta, hogy színjózan volt, amikor valódinak nézte a plüssállatot. Azt egyelőre nem tudni ki és miért tette oda a műtigrist. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.