Nagy erőkkel vonult ki rendőrség, amikor egy skót gazda igazinak nézett egy plüsstigrist

A skót rendőrség szombaton azonnal fegyveres járőröket vezényelt egy Aberdeenshire-i farmhoz, amikor Bruce Grubb gazda idegesen hívta őket, hogy egy tigris fekszik a tehénistállója előtt. A rendőrség a közeli vadasparkot is felhívta, hogy tudnak-e eltűnt tigrisről. 

Miután a rendőrség körülvette az istállót, 45 percnyi patthelyzet után rájöttek, hogy a velük farkasszemet néző tigris azért fekszik ott olyan nyugodtan, 

mert plüssből van. 

George Cordiner felügyelő a BBC-nek elmondta, hogy szerinte kellően komolyan vették a bejelentést, és mindent megtettek, hogy ellenőrizzék a valóságalapját. 

A gazda ezt a képet küldte el a rendőröknek, amikor kihívta őket.

Bruce Grubb gazda a Scottish Sunnak azt mondta, teljesen biztos volt abban, hogy az tigris valódi, és nagyon megijedt, hogy megeszi a teheneit. A skót farmar lapnak hangsúlyozta, hogy színjózan volt, amikor valódinak nézte a plüssállatot. Azt egyelőre nem tudni ki és miért tette oda a műtigrist. 

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.