Pécsiek a világ legbutább telefontolvajai

bűnügy
2018 február 07., 09:29
comments 43

A hónap bűnügyi történetét osztotta meg az ügyészség a honlapján. Két nő Pécsen egy vendéglátóhelyen szórakozott tavaly szeptemberben, kuncsaftot kerestek, aki hajlandó lett volna nekik szexért fizetni. Találtak végül egy részeg férfit, aki mindkettejüket elvitte a lakásába. Itt előbb ittak tovább, közben a két nő megbeszélte, hogy miközben az egyikük elvonul a férfival, a másik átkutatja a lakást. 1100 eurót, 80 ezer forintot, ékszereket és egy mobiltelefont talált, ezeket magához is vette. Aztán azt mondták a férfinak, hogy fáradtak és leléptek.

Amikor hazaértek, az egyik nő a lopott telefont az élettársának adta, aki fotózni kezdett a készülékkel, lefényképezte a lopott pénzt és néhány szelfit is csinált magukról. Pár nappal később a lopott telefont beadták egy kereskedésbe, de elfelejtették törölni a memóriából a képeket, így lebuktak.

A két nő ellen lopás bűntette miatt emeltek vádat.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.