A kormánymédia megtalálta a Jobbik logójában a vörös félholdat, ami végérvényesen bebizonyítja, hogy Vona Gábor MUSZLIM ÜGYNÖK

Tegnap a faktor.hu szállította a nagy leleplezést, amelyet a fideszes bulvárlap ma már címlapon hozott:

Fotó: 444

A névtelen források szerint „Vona személyes utasítására került egyértelmű vörös félhold, a muszlim világ jelképe a párt logójába.” A Faktor azt is bebizonyította, hogy Vona felesége is osztozik a titkos vonzalomban.

Apróbb bökkenő, hogy mint a fenti fotón is látható, a török zászló félholdja nem vörös, hanem fehér színű, a Jobbik logójában pedig nincs csillag, van ellenben egy akkora kettős kereszt, hogy kiveri a szemünket.

A párt honlapján amúgy ez a csudálatos leírás olvasható: 

A Jobbik címere egy stilizált vitorlás hajó, amelynek árbocát a kettős kereszt, vitorláit pedig a nemzeti színű körök adják. Jelentése, hogy a történelmi tradícióink adják az alapot (árboc), amelyre a közösségeinknek (családok, szervezetek, települések, egyházak és maga a nemzet) együtt kell felépíteniük magukat.

Vona Gábort a Fidesz-közeli trollgépezet egyszerre buzizza és muszlimozza, a Fidesz pedig azzal hívogatja az embereket, hogy „a Jobbik elnöke radikális iszlamisták előtt Allahot dicsőíti”.

A mai nagy leleplezés után már csak egy kérdésem maradt:

A székely zászló, amely a magyar parlamenten is ott lobog