A Fidesz azzal hívogatja az embereket, hogy „a Jobbik elnöke radikális iszlamisták előtt Álláhot dicsőíti”

elmebaj
2018 február 01., 20:02
comments 406

A Fidesz ígéretéhez híven újra aktivizálta a nyugdíjas-riogatás idején már bevetett fideszes bácsit, aki „a Fidesz nevében” ismét Vona Gábor ellen szaval felvételről. Olvasónktól tudjuk, hogy most ezzel a szöveggel próbálják meg elvenni a szavazók kedvét a Jobbik elnökétől:

link Forrás

Érdekesség, hogy a telefonáló most már egyáltalán nem vallja be, hogy a Fidesz nevében telefonál. Szó szerint ez hangzik el:

„Jó napot kívánok! Azért hívom, mert Önnek is tudnia kell, hogy a napokban nyilvánosságra került egy felvétel Vona Gáborról. Ezen a Jobbik elnöke radikális iszlamisták előtt Álláhot dicsőíti. Szerinte az iszlám az emberiség utolsó reménye. Ezek a gondolatok veszélyesek. Vona megtagadja keresztény kultúránkat, és ha tehetné, beengedné a bevándorlókat, végrehajtaná a Soros-tervet, és Soros Györggyel együtt lebontaná a határzárat. Ne felejtsük el ezt, emlékezzünk erre, amikor majd szavazunk. Köszönöm, hogy meghallgatott.”

Vona Gábor – akit a Fidesz-közeli trollgépezet egyszerre buziz és muszlimoz – természetesen nem beszélt radikális iszlamisták előtt, és a Fideszhez hasonlóan ő is végig bevándorlóellenes volt.

Telefonbetyárok vezetik az országot. :DDDDD

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.