Brutálisan megöltek egy férfit a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Dövényben

bűnügy
2018 február 08., 04:32
comments 38

Február 5-én bement egy nő a Kazincbarcikai Rendőrkapitányságra, és elmondta, hogy előző nap megölték az élettársát, őt pedig megfenyegették. A rendőrségi nyomozás hamar kiderítette, mi történhetett: a gyanú szerint február 4-én az áldozat Dövényben, egy kocsmában összeveszett 40 éves dövényi férfival és egy 29 éves putnokival.

A vita látszólag rendeződött, majd a 3 férfi, az áldozat élettársa, és a dövényi gyanúsított 35 éves élettársa beültek egy autóba, és útnak indultak egy közeli település felé.

photo_camera Fotó: Police.hu

Az úton azonban a két férfi többször megszúrta az áldozatot, majd az élettársát életveszélyesen megfenyegették, hogy hallgasson erről az egészről, később pedig elrejtették a holttestet.

link Forrás

A két férfit és az egyik gyanúsított élettársát, aki az autóban ült a társasággal, már február 5-én őrizetbe vették, 2 nappal később pedig őrizetbe vettek egy 39 éves putnoki nőt, aki a gyanú szerint a nyomok eltüntetésében segített. A két férfi és az élettárs ellen emberölés megalapozott gyanújával folyik a nyomozás, a putnoki nőt bűnpártolással gyanúsítják. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.