Egy 42 éves spanyol sofőr a drogteszten az ÖSSZES droggal fennakadt

közlekedés
2018 február 08., 15:42

A hatóságok illegális gyorsulási versenyeket akartak megakadályozni, illetve ittas vezetőket próbáltak kiszűrni a spanyolországi Pontevedra közelében, ezért közúti ellenőrzést tartottak.

Arra járt egy 42 éves vigói férfi, aki nemhogy fennakadt, hanem drogtesztet végeztek rajta, és mindenre pozitív értéket mutatott. Volt benne minden:

  • amfetamin,
  • metamfetamin,
  • THC,
  • kokain, és
  • opiát is.

Ha még így is képes volt vezetni, talán az történhetett, hogy túlgyorsult, túllassult, aztán sikerült valahogy beállítania magát.

A férfi azonnal 1000 eurós büntetést és 6 büntetőpontot kapott a jogosítványára, illetve fel is jelentették. Bíróság elé állítják, és ha bűnösnek találják, akár 3-6 hónap börtönt vagy 6-10 hónap közmunkát is kaphat, illetve 4 évre elvehetik a jogosítványát. (El Español)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.