Micsoda szerencse érte a Miniszter Urat!

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Hát ilyen van? Mint a mesében. 

Süli János miniszter elment szombaton a Tolna megyei Mérnökbálra. Tőle tudjuk, megírta hétfőn délután, hogy jó hangulatban telt az este, még fel is szólalt „a Paks II. projektért felelős miniszterként arra is biztattam a mérnököket, hogy mind többen vegyenek részt a nemzet beruházásában, a Paks II. tervezési és kivitelezési munkáiban”. 

Erre most csütörtökön mi derül ki a miniszter Facebookjáról? Süli miniszter úr sajnos nem tudott sokáig maradni a bálon, ezért a tomboláját rábízta Palotásné Kővári Teréziára, a bált szervező megyei kamara elnökére azzal, hogy nyerje meg vele a főnyereményt. Hát mennyi esély van már erre, hogy bejöjjön? ÉS BEJÖTT! Pont a miniszter úr tombolajegyét húzták ki a fődíjnál. 

Süli János felajánlotta a hallatlan szerencsének köszönhetően megnyert díját egy fiatal mérnöknek. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.