Jövő héten tárgyalja a kormány a Stop Soros törvénycsomagot

Már hatszáz észrevétel érkezett, és szeretnék, ha minél többen mondják el a véleményüket a Stop Soros törvénycsomagról, jelentette ki Tuzson Bence péntek este az M1 vendégeként. A kormányzati kommunikációért felelős államtitkár azért elmondta a Rogán-tételt: érkezhet bármennyi vélemény,

szigorításról lehet szó, enyhítésről semmiképpen sem.

Tuzson hozzátette: összefoglalják a véleményeket, és a javaslatot jövő héten a kormány elé tárják. Szeretnék a tavaszi ülésszak előtt benyújtani az Országgyűlésnek. Az államtitkárt "kérdezték" arról, hogy a belga kormányfő lett a soros, Tuzson szerint ez 

felháborító. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.