Most éppen a belga miniszterelnök a soros

POLITIKA
2018 február 07., 14:40
comments 222

Megetette Orbán Viktor a Fidesz Facebook-szörnyét. Egy videóüzenetet tett ki, amit aztán pillanatokon belül fegyelmezetten osztani is kezdtek azok, akiknek ezt a feladatot adták ki a központból.

Orbán választott új ellenfele a belga kormányfő, Charles Michel lett, aki hétvégén azt nyilatkozta a Le Soir-nak, hogy ultimátumot fogalmaztak meg a visegrádi országok felé, mert elutasítják a szolidaritást és a menekültek befogadását. Az Orbán által emlegetett erőszakról nem volt szó.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt