Női modellnek adta ki magát két pakisztáni kém, és rávettek egy indiai tisztet, hogy küldjön át nekik titkos adatokat

Az indiai rendőrség letartóztatta az ország légierejének egy tisztjét, amiért az titkos információkat szivárogtatott ki két pakisztáni kémnek. A pakisztániak női modellnek adták ki magukat, és obszcén képeket küldtek a WhatsAppon, a titkos információkért cserébe.

A kémek a Facebookon léptek kapcsolatba a férfival, hamis profilokon keresztül, amelyekkel azt akarták elhitetni a tiszttel, hogy csinos nők. Pénz nem cserélt gazdát, csak a képek, de a férfi így is akár 14 évet is kaphat az információk átküldése miatt. (BBC)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.