Női modellnek adta ki magát két pakisztáni kém, és rávettek egy indiai tisztet, hogy küldjön át nekik titkos adatokat

Az indiai rendőrség letartóztatta az ország légierejének egy tisztjét, amiért az titkos információkat szivárogtatott ki két pakisztáni kémnek. A pakisztániak női modellnek adták ki magukat, és obszcén képeket küldtek a WhatsAppon, a titkos információkért cserébe.

A kémek a Facebookon léptek kapcsolatba a férfival, hamis profilokon keresztül, amelyekkel azt akarták elhitetni a tiszttel, hogy csinos nők. Pénz nem cserélt gazdát, csak a képek, de a férfi így is akár 14 évet is kaphat az információk átküldése miatt. (BBC)

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.