Jászapáti Petra is továbbjutott 500 méteres gyorskorcsolyában

Keszler Andreához hasonlóan kaotikus körülmények között jutott az elődöntőbe a versenyszám másik magyar indulója, Jászapáti Petra is.

Fotó: ARIS MESSINIS/AFP

Jászapáti ugyanis két másik társával együtt bukott, de mivel elsőnek tudott felkelni, végül a dél-koreai Csoj Minjong után másodikként ért célba. És mivel a videók megtekintése után a bírók számára is egyértelmű lett, hogy a magyar versenyző vétlen volt a bukásban, továbbjutott. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.