Liu Shaoang nem jutott döntőbe 1500 méteren

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Az 1500 méteres gyorskorcsolya harmadik elődöntőjében állt rajthoz egy rendkívül erős mezőnyben Liu Shaoang, ahol pár kör után ütközött a kínai versenyzővel. 

A futamot nagyon hosszas videóelemzés követte. Az egyértelmű volt, hogy egyenes ágon a két dél-koreai versenyző jut majd a döntőbe, majd a bírók végül kizárták Liu Shaoangot. 

Testvére, Liu Shaolin Sándor kicsúszott, de a bírók döntése után továbbjutott az elődöntőben, érte fél kettő előtt kicsivel izgulhatunk. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.