Liu Shaolin Sándor kicsúszott, de továbbjutott az elődöntőben 1500 méteren

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Az előfutamát megnyerő magyar versenyző az 1500 méteres gyorskorcsolya második elődöntőjében indult, ahol a továbbjuttatások miatt végül heten álltak rajthoz. 

A döntőbe az első két helyezett jut tovább, Liu a futam elején harmadik helyre állt be, majd nyolc körrel a vége előtt az élre állt, és a holland Kgnettel kezdték előzgetni egymást. Körökön át ment ez, majd kevéssel a vége előtt egy előzési kísérletben Liu kicsúszott, de végül a bírók hosszas videózás után arra jutottak, hogy kizárják az amerikai Kruegert és Liu jut tovább. 

A harmadik elődöntőben testvére, Liu Shaoang indul. A két testvér éremesélyesként érkezett az olimpiára, de nem ez a legerősebb számuk. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.