Liu Shaolin Sándor kicsúszott, de továbbjutott az elődöntőben 1500 méteren

Az előfutamát megnyerő magyar versenyző az 1500 méteres gyorskorcsolya második elődöntőjében indult, ahol a továbbjuttatások miatt végül heten álltak rajthoz. 

A döntőbe az első két helyezett jut tovább, Liu a futam elején harmadik helyre állt be, majd nyolc körrel a vége előtt az élre állt, és a holland Kgnettel kezdték előzgetni egymást. Körökön át ment ez, majd kevéssel a vége előtt egy előzési kísérletben Liu kicsúszott, de végül a bírók hosszas videózás után arra jutottak, hogy kizárják az amerikai Kruegert és Liu jut tovább. 

A harmadik elődöntőben testvére, Liu Shaoang indul. A két testvér éremesélyesként érkezett az olimpiára, de nem ez a legerősebb számuk. 

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.