Liu Shaolin Sándor futamát nyerve jutott az elődöntőbe 1500 méteren

Sima futamban, futamában az első helyen zárva jutott az elődöntőbe Liu Shaolin Sándor a téli olimpia 1500 méteres gyorskorcsolya számában. 

Fotó: ARIS MESSINIS/AFP

A másik előfutamban  Liu Shaoang a negyedik helyen végzett, de mivel a japán Josinagát kizárták, mégis továbbjutott. 

A harmadik magyar versenyző, Burján Csaba az ötödik előfutamban indult, és az ötödik helyen végzett. 

A Liu-testvérek éremesélyesként érkeztek Dél-Koreába, de nem ez a fő számuk. Az elődöntők 12 óra után, a döntő pedig majd fél 2 előtt pár perccel kezdődik. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.