Andy Vajna elárulta, ki volt az a nő, akivel szombaton gálázott

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

A Story feltette az egész országot lázban tartó kérdést Andy Vajnának, miután felesége nem volt teljesen elragadtatva attól, hogy a kormánybiztos egy másik nővel helyettesítette a Story-gálán. Legalábbis Tímea még aznap este egy tapsoló-gratuláló emojival kommentálta a hírt az Instagramon. 

Fotó: timeavajna/24.hu

Arra a kérdésre, hogy ki volt a vele gálázó nő, Andy Vajna a lapnak annyit mondott: 

Ági, a titkárnő.

👏👍 

Közben Vajna Tímea arról posztolt az Instán, hogy rosszkedvet cukorsokkal lehet kezelni. 

👏👍 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.