Egyszerűen letagadta a keszthelyi szakközép igazgatója, hogy a náluk tanuló diákok verték össze társukat brutálisan

Szombaton mutatta be az RTL Klub Híradója azt a nézőtől kapott videót, amit középiskolások készítettek arról, ahogy osztálytársnőik verekednek. A brutális felvételen látni ahogy az egyik lány egy másik fejér rúgja, üti, majd a hajánál fogva végighúzza a termen. A Híradó stábja hétfőn felkereste az intézményt, a keszthelyi vendéglátóipari szakközépiskolát,

aminek vezetője egyszerűen letagadta, hogy a verekedés tényét.

Míg az igazgató tagadta, addig az ott tanuló diákok megerősítették, hogy a bunyó náluk történt. Elmondásuk szerint kilencedikesek verekedtek össze még januárban, nem tudni, hogy miért. Az egyik tanuló szerint fegyelmi eljárás indult a verekedőkkel szemben, de mivel még tanköteles korúak, biztos, hogy nem rúgják ki őket. Az RTL kereste az intézményt fenntartó Zalaegerszegi Szakképzési Centrumot is, hiába.


A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.