Gigaparkolót építenek a kisvárdai élményszegénynegyed mellé

POLITIKA
2018 február 12., 07:51

Gigantikus parkolót terveztek Kisvárdára az új stadion és az épülő élménypark mellé, aminek kiemelkedő látványossága egy élményszegénynegyed lesz, írja az Mfor. Értesüléseik szerint Kisvárda határában, a Várkert területén 740 férőhelyes parkolót alakítanak ki. Hogy értsük a méreteket, Budapesten a Westend bevásárlóközpontnak 1500 férőhelyes a parkolója, de például az új Puskás Stadion mellé csak egy 556 férőhelyes parkolót terveztek.

Az Mfor értesülései szerint a gigaparkolót egy Natura 2000-es védett természeti terület szomszédságába tervezték, de a hatósághoz benyújtott dokumentumok szerint a közelben védendő értékek nem találhatók.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.