Németh Szilárd: Így főzök én

Tavaly októberben a csepeli képviselő-testület megszavazta, hogy 2018-ban a Csepeli Hírmondóból a szokásos 24 helyett 32 lapszám jelenjen meg. Erre bruttó 32 millió forint többletet szavazott meg a képviselők többsége. Decemberben pedig arról is döntöttek, hogy ettől az évtől újjáélesztik az évek óta nem működő helyi tévét - írja az ittlakunk.hu.

Borbély Lénárd polgármester így nyilatkozott erről a Hírmondó idei első számában: „Az önkormányzat képviselő-testülete úgy döntött, hogy a Csepeli Hírmondó is hetente fog megjelenni, hogy elég információ jusson el az olvasókhoz a pártokról, jelöltekről és elképzeléseikről. Ennek megfelelően az országgyűlési választásokig megjelenő lapszámokban kiemelt szerepet fog kapni a csepeli és országos politika, a jelöltek és pártok bemutatása és elképzelése.”

Vagyis a kampány alatt nagyobb fordulatszámon pörög majd a csepeli média. 

A választók tájékoztatásának csodafegyvere pedig nem más lesz, mint Németh Szilárd gasztrotanácsai „Így főzök én” címmel.

Az ittlakunk.hu be is fotózta az új rovat első darabját:

A Csepeli Hírmondó gasztrorovata

A kolbászos tepertőkrém elkészítési javaslata szerencsére személyes történeteket is rejt. Nem csak azt tudhatjuk meg tehát, hogy Németh Szilárd nyolcas húsdarálón darálja a kolbászt, hanem azt is, hogy Babinszky Rudi bácsi mindig 5-6 kiló tepertőkrémmel érkezett a vándortáborba. 

Ne felejtsük el ezt, emlékezzünk erre, amikor majd szavazunk!

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.