Németh Szilárd: Így főzök én

Tavaly októberben a csepeli képviselő-testület megszavazta, hogy 2018-ban a Csepeli Hírmondóból a szokásos 24 helyett 32 lapszám jelenjen meg. Erre bruttó 32 millió forint többletet szavazott meg a képviselők többsége. Decemberben pedig arról is döntöttek, hogy ettől az évtől újjáélesztik az évek óta nem működő helyi tévét - írja az ittlakunk.hu.

Borbély Lénárd polgármester így nyilatkozott erről a Hírmondó idei első számában: „Az önkormányzat képviselő-testülete úgy döntött, hogy a Csepeli Hírmondó is hetente fog megjelenni, hogy elég információ jusson el az olvasókhoz a pártokról, jelöltekről és elképzeléseikről. Ennek megfelelően az országgyűlési választásokig megjelenő lapszámokban kiemelt szerepet fog kapni a csepeli és országos politika, a jelöltek és pártok bemutatása és elképzelése.”

Vagyis a kampány alatt nagyobb fordulatszámon pörög majd a csepeli média. 

A választók tájékoztatásának csodafegyvere pedig nem más lesz, mint Németh Szilárd gasztrotanácsai „Így főzök én” címmel.

Az ittlakunk.hu be is fotózta az új rovat első darabját:

A Csepeli Hírmondó gasztrorovata

A kolbászos tepertőkrém elkészítési javaslata szerencsére személyes történeteket is rejt. Nem csak azt tudhatjuk meg tehát, hogy Németh Szilárd nyolcas húsdarálón darálja a kolbászt, hanem azt is, hogy Babinszky Rudi bácsi mindig 5-6 kiló tepertőkrémmel érkezett a vándortáborba. 

Ne felejtsük el ezt, emlékezzünk erre, amikor majd szavazunk!

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.