Németh Szilárd: Így főzök én

elmebaj
2018 február 12., 13:53
comments 287

Tavaly októberben a csepeli képviselő-testület megszavazta, hogy 2018-ban a Csepeli Hírmondóból a szokásos 24 helyett 32 lapszám jelenjen meg. Erre bruttó 32 millió forint többletet szavazott meg a képviselők többsége. Decemberben pedig arról is döntöttek, hogy ettől az évtől újjáélesztik az évek óta nem működő helyi tévét - írja az ittlakunk.hu.

link Forrás

Borbély Lénárd polgármester így nyilatkozott erről a Hírmondó idei első számában: „Az önkormányzat képviselő-testülete úgy döntött, hogy a Csepeli Hírmondó is hetente fog megjelenni, hogy elég információ jusson el az olvasókhoz a pártokról, jelöltekről és elképzeléseikről. Ennek megfelelően az országgyűlési választásokig megjelenő lapszámokban kiemelt szerepet fog kapni a csepeli és országos politika, a jelöltek és pártok bemutatása és elképzelése.”

Vagyis a kampány alatt nagyobb fordulatszámon pörög majd a csepeli média. 

A választók tájékoztatásának csodafegyvere pedig nem más lesz, mint Németh Szilárd gasztrotanácsai „Így főzök én” címmel.

Az ittlakunk.hu be is fotózta az új rovat első darabját:

photo_camera A Csepeli Hírmondó gasztrorovata

A kolbászos tepertőkrém elkészítési javaslata szerencsére személyes történeteket is rejt. Nem csak azt tudhatjuk meg tehát, hogy Németh Szilárd nyolcas húsdarálón darálja a kolbászt, hanem azt is, hogy Babinszky Rudi bácsi mindig 5-6 kiló tepertőkrémmel érkezett a vándortáborba. 

Ne felejtsük el ezt, emlékezzünk erre, amikor majd szavazunk!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.