A Snapchat meglépte, amit a Facebook is tervez, és már százezrek tiltakoznak ellene

Eddig már több mint 600 ezren írták alá azt az online petíciót, ami a Snapchat új frissítése ellen tiltakozik.  A Snapchaten rövid videókat és képeket küldhetünk egymásnak, amik 24 óra után eltűnnek. A képküldő app a múlt heti újításával ugyanúgy szétválasztotta a médiatartalmakat az ismerőseink posztjaitól, ahogy azt egyébként a Facebook is tervezi

A frissítés eltávolítását követelő petíciót egy ausztrál felhasználó indította el a Change.org-on. A hozzá csatolt kiáltvány szerint az újítás semmivel sem tette könnyebbé az alkalmazás használatát, sőt bizonyos részei még rosszabbak is lettek, mivel egyszerűen nem találják azokat a story-kat, amit szeretnének. Néhányan azt is észrevették, hogy az automatikus frissítés miatt elvesztek az archivált adataik. 

Fotó: Jaap Arriens/NurPhoto

A tiltakozás ellenére a Snapchat üzemeltetői egyelőre nem tervezik, hogy visszavonják a frissítést. A Snap Inc. szóvivője azt mondta, egy ekkora újításnál egy kis időbe telik, amíg megszokják, de remélik, hogy a felhasználók közössége aztán még élvezni is fogja. (Guardian)

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.